Dr. Kardos László Ügyvéd
4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 12. II/6. 

Telefon: +36 4... megnézem
+36 3... megnézem

Mutassa térképen!

Ügyvédi Iroda

Jogi segítségre lenne szüksége? Szeretne meggyőződni bizonyos ügyek intézésénél a lehetőségeiről és annak következményeiről?

A nyíregyházi Dr. Kardos László ügyvédi irodája a szakterületein belül teljes körű jogi ügyintézést és szakszerű, határozott jogi képviseletet biztosít az ügyfeleinek.

A nyíregyházi Krúdy Házban található ügyvédi iroda praxisában elsősorban polgári, gazdasági, családjogi és cégjogi területeken gondoskodunk magánszemélyek, cégek és szervezetek jogi képviseletéről.

Amennyiben felkeresi Dr. Kardos László irodáját és ismerteti a tényhelyzetet, az eset analizálása után az ügyvéd úr jogi tanácsadással segít a döntéshozatalban, majd a megbízás esetén mindent megtesz, hogy Ön a legkedvezőbb jogi lépéseket tehesse meg az ügyében, legyen szó válóperről, gyermekelhelyezésről, sérelem jóvátételéről, végrendelet intézésről, kártérítésről, ajándékozási ügyekről, adásvételről, ingatlan vásárlásról, cégalapításról vagy felszámolásról, kölcsönszerződés megírásáról, zaklatási ügyekről vagy devizahiteles perekről.

Ha úgy érzi, hogy olyan ügybe bonyolódott, amely meghaladja az erejét, kérjen időpontot egy személyes konzultációra az elérhetőségeim bármelyikén, hogy minél hamarabb születhessen egy megnyugtató megoldás!

Kiemelt szakterületek

§ Cégjog | Polgári jog | Családjog | Gazdasági jog

A nyíregyházi Dr. Kardos Ügyvédi iroda jogi szolgáltatásai

§  Teljes körű jogi tanácsadások
§  Képviselet peres vagy nem peres eljárásokban
§  Ingatlan adásvétel, ajándékozás vagy csere
§  Okiratszerkesztés és véleményezés
§  Cégalapítás, cégmódosítás
§  Kárigény érvényesítése
§  Kölcsönszerződések

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu